Your search results

Eesti Post pani müüki 40 kinnistut

Posted by UusMaaPluss on august 4, 2010
| 0

Posti- ja logistikaettevõtte võõrandab mitmed ebaotstarbekad kinnistud, võõrandatavate objektide hulgas on korterid, majad, maad ja ärihooned.

Võõrandatavad kinnistud ei vasta nüüdisaegse posti- ja logistikaettevõtte vajadustele, mitmekümne aasta vanused hooned ei sobi oma projektilt postisaadetiste sorteerimiseks, kuna ruumid on kitsad ja ebapraktilised. Samuti on nimetatud hoonetel märkimisväärselt suured haldamise kulud. «Eesti Posti põhitegevuse seisukohalt on selliste pindade omamine ja korrashoidmine ebaotstarbekas ning selliste kinnistute arendamiseks ja hoidmiseks meil huvi puudub,» kommenteeris kinnistute müüki juhatuse liige Aavo Kärmas.M

üüki minevad kinnistud asuvad üle Eesti. Kärmase sõnul on Eesti Post teenindus- mitte kinnisvaraettevõte ning lähiaastatel liigutakse jaemüügiga rendipindadele kaubanduskeskustesse ja teistesse käidavatesse kohtadesse. Müüki minevad kinnistud on näiteks: Kesk 19, Põlva; Tallinna 12, Rakvere; Kesk 10, Valga, Akadeemia tee 7. Eesti Postil on 86 kinnistut, hetkel käivad mitme suure objekti müügi osas läbirääkimised võimalike ostjatega, lepingutega soovitakse lõpule jõuda lähikuudel.

Compare Listings