Your search results

Uus Maa Kinnisvarabüroos toimus juhtide vahetus

Posted by UusMaaPluss on juuni 4, 2013
| 0

PRESSITEADE04. märts 2013

4. märtsist 2013 asu Uus Maa Kinnisvarabüroo elamispindade osakonna uue juhina tööle Eve Soppe, kes kuni käesoleva aasta kevadeni juhtis Uus Maa Kinnisvarabüroo Virumaa osakonda. 
“Eve on Uus Maa võtmeisik olnud pikad aastad. Oleme imetlenud tema osavust hoida koos ühtset meeskonda ja lojaalset klientuuri ning teenida kasumit igas turufaasis, Virumaal. Juba esimesed tööpäevad Tallinna juhina on näidanud, et ta on võimeline sama saavutama ka Uus Maa Tallinna maaklereid juhtides,” väidab Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse esimees Jaanus Laugus
„Hea juht tunneb valdkonda detailideni. Tal on isiklik kogemus ning oskus teadmisi edasi anda. Tänases teenindussfääris määrab edukuse avatud olek, hooliv suhtumine, sujuv ja lihtne tegutsemine.  Armastan Uus Maa inimesi ja müügitööd. Sujuvat arengut täiuslikkuse poole meile ja teile kõigile!“ kommenteeris oma töökoha vahetust Eve Soppe.
Senine elukondliku osakonna juht ning Uus Maa Kinnisvarabüroo partner ning juhatuse liige Elari Tamm keskendub edaspidi väikeinvesteeringute nõustamise teenuste arendamisele ning käivitab uue osakonna – Uus Maa Koolitused.
Samuti vahetus Uus Maa Kinnisvarabüroo äripindade tegevjuht, kui 2012. aasta lõpus vahetas senise juhi Mika Sucksdorffi välja Tanel Olek. Tanel Olek naasis Uus Maa Kinnisvarabüroosse pärast kolme aastat, töötades vahepealsed aastad Seven Kinnisvarakonsultandid OÜ tegevjuhina.
“Mika on äripindade osakonnas teinud ära suure töö, ehitades uuesti üles Uus Maa äripinnad ning luues Uus Maa Property Advisors osakonna. Minu kui uue juhi prioriteediks on jätkata seda tööd,” kommenteeris Tanel Olek juhivahetust ettevõttes.
Uus Maa Kinnisvarabüroo partner ning juhatuse liige Mika Sucksdorff keskendub ettevõttes nüüd enam investeerimisosakonna juurutamisele ning koostöö loomisele klientide ja äriparteritega. „Mul on siiralt hea meel, et Tanel on jälle meie ridades. Ta on toonud äripindade osakonda palju professionaalsust ja oskusteavet, mis aitab kogu osakonnal edasi areneda.“
“Oleme otsustanud anda uutele juhtidele võimaluse ning suunata ja konsulteerida ettevõtte põhitegevusi edaspidi n-ö nõukogu tasemel. Partnerite fookuseks jääb ka ettevõtte laienemine ja arendamine,” sõnab juhatuse esimees Jaanus Laugus.

Compare Listings