Your search results

Uus Maa ja EBS hakkavad koos kinnisvaramaaklereid koolitama

Posted by UusMaaPluss on aprill 12, 2012
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo ning Estonian Business School (EBS) alustavad alates 2013. aasta sügisest koostööd, mille eesmärgiks on välja töötada ja käivitada EBSi ettevõtluse ja ärijuhtimise bakalaureuse õppekava raames kinnisvara valdkonda tutvustav ning kinnisvaramaakleri kutse omandamist toetav ja võimaldav õppemoodul.
„Teemasid, millega kinnisvara valdkonnas tööd soovival inimesel tuleb kokku puutuda, on 2013. aasta sügisest võimalus süvitsi õppida EBSis. Noorte koolitamine kasvatab kindlasti selle sektori kvaliteeti.”  ütles kinnisvarabüroo Uus Maa juhatuse liige Elari Tamm. “Majanduslangus selekteeris küll päris usinasti inimesi, kes sobivad ja tahavad kinnisvaras tegutseda, kuid lisaks suurele tahtele midagi ära teha, on vaja ka õppida,” lisas Tamm.
EBSi rektori professor  Arno Almanni sõnul on hea meel teha koostööd hinnatud ja  tunnustatud firmaga kinnisvaraturul. „Koostöö EBSi ja Uus Maa Kinnisvarabüroo vahel annab kindlasti oma panuse kinnisvaravaldkonnas tegutseva  tulevase kaadri ettevalmistamiseks. Oma ala tunnustatud praktikute kaasamine õppetöö läbiviimisele  annab EBSi tudengitele suurema võimaluse olla tulevikus konkurentsivõimelisem kinnisvara alasel tööjõuturul,“ rääkis Almann. 

Compare Listings