Your search results

Uus Maa avas Tallinna südames kinnisvarabutiigi

Posted by UusMaaPluss on mai 26, 2021
| 0
Fotol Luxumi kinnisvaramaaklerid Kairi Vanem ja Lii Salusaar.
Fotol Luxumi kinnisvaramaaklerid Kairi Vanem ja Lii Salusaar.

Uus Maa Kinnisvarabüroo kaubamärgi all alustas tegevust luksuskinnisvarale spetsialiseerunud eksklusiivbränd Luxum, mille raames avati Tallinnas Maakri tänaval ka tuliuus kinnisvarabutiik.

Luxumi ambitsiooniks on saada enim eelistatud koostööpartneriks unikaalse ja premium-kinnisvara müügis. „Luksuskinnisvara müügi ning väärika esitlemisega kaasneb palju erinevaid nüansse, sealhulgas ka turundamine rahvusvahelisele ostjale,“ selgitas Luxumi büroojuht Lii Salusaar. „Lähtume oma tegevuses erilise kodu omapärast ja meie klientide soovidest. Koostame rätseplahendusega turundus- ja müügistrateegia igale meil müügis olevale kodule.“

Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse esimehe Jaanus Lauguse sõnul sündis Luxum tõdemusest, et Eesti turul on nii palju erilisi kodusid ja nende taga olevaid põnevaid inimesi, kellele pakkuda erakordset ning väga personaalset teenust. „Eesti turg areneb ja tekkinud on vajadus eksklusiivsema teeninduse ning rahvusvahelise online-müügivõrgustiku kaasamise järele hinnalisema kinnisvara müümisel,“ lisas Laugus.

Luxum on Uus Maa kinnisvarakontserni kuuluv eksklusiivbränd, mis on pühendunud kõige unikaalsema kinnisvara müügile Eestis. Ootame teid külla Tallinna südamesse, aadressil Maakri 19/2 asuvasse erilise kontseptsiooni järgi loodud kinnisvarabutiiki.

Compare Listings