Your search results

Lennujaama kõrvale kerkib moodne stock-office ärikeskus

Posted by UusMaaPluss on oktoober 8, 2020
| 0

Lennujaama kõrvale kerkib moodne stock-office ärikeskus

2021 aasta märtsiks on valmimas innovatiivsed A-energiaklassi, hästi läbimõeldud planeeringu ning madalate kõrvalkuludega stock-office tüüpi äripinnad AS Pakendikeskuse arendatavas Ülemiste United Stock Offices nime kandvas ärikeskuses.

„Saadaval on pinnad suurusega 250-350 m2,“ kommenteerib äri- ja logistikakeskuse üürisuhete loomisega tegelev Uus Maa Pluss partner Morten Tibar. „Linnalähedased, nii öelda kõik ühes lahendused (kontor, esindussaal ja ladu) pinnad on täna kuum kaup.“

Ülemiste United Stock Offices pinnad teeb Tibari sõnul eriliseks asukoht, mis on Tallinna Lennujaama kõrval, täpselt linna piiril. Kõigest 2,9 km kaugusel on Tallinna ringtee, mis tagab suurepärase juurdepääsu kaubaveoks kõikidesse Eesti suurematesse linnadesse ja lähimatesse naaberriikidesse.

Teine oluline kasutegur Ülemiste United Stock-Office klientidele on, et juhul kui pakutavad pinnad jäävad oma lao osas väikseks, on võimalik soodsatel tingimustel ladustada kaupa samas hoones asuvas Pakendikeskuse logistikakeskuses, kust kauba väljastamine toimub vastavalt vajadusele üürniku lattu või kliendile.

Suur-Sõjamäe 37a kinnistule ehitatakse büroo- ja laohoone, ehitusaluse pinnaga 9632,0 m2,
mille suurim osa on ettenähtud Pakendikeskus AS kaupluseks, kontoriks ja laoks. Väiksem, eraldi sissepääsudega kahekorruseline hooneosa on büroo-, kaupluse- ja rendipindade plokk (suletud netopindala kokku 10526,9 m²).

Projektiga nähakse ette parkimiskohad 90-le sõiduautole (sh. 2 invaparkla kohta). Laokompleksi sõiduautode parkla tänavapoolsesse külge nähakse ette 4 elektriautode laadimise punkti, samuti parkimiskohad jalgratastele. Lisaks suudab logistikakeskus teenindada samaaegselt 11 sadulveokit.

Kinnistusisesed liikumisteed on projekteeritud nii, et oleksid tagatud kaubikutele ohutud pöörderaadiused.

Ülemiste Keskus jääb ca 4,7 km kaugusele läänesuunas, Tallinna ringtee aga ca 2,9 km kaugusele idasuunas. Lähim ühistranspordipeatus on „Sõjamäe”, asub ca 250 m kaugusel Lagedi – Tallinn-Tartu maanteel. Seal peatuvad bussiliinid nr 7, 15 ja 103.

Ülemiste United Stock Office arendaja on Pakendikeskus AS, kliendisuhetega tegeleb Uus Maa Pluss. Objekti projekteeris Guru Projekt ning ehitajad on Nordecon Betoon ja Eventus Ehitus.

Compare Listings