Your search results

Järve Tornid valiti Eesti parimaks betoonehitiseks

Posted by UusMaaPluss on märts 23, 2023
| 0
Järve Tornid valiti Eesti parimaks betoonehitiseks

Eesti Betooniühingu ja Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu poolt korraldatud konkursil Aasta Betoonehitis 2022 kuulutati võitjaks Tallinnas asuvad AS TTP poolt arendatud Järve Tornid, mille kodud aitas uute elanikeni viia Uus Maa.

Arhitekt Martin Aunini poolt kavandatud kaksiktorni kohta ütles konkursi žürii, et tegu on kvaliteetse arhitektuuriga oma asukohta hästi sobituvate moodsate korterelamutega, kus arhitekti, projekteerija ja betoonelemenditootja koostöö tulemus on väga kvaliteetne.

Korterite müügiga tegelenud Uus Maa Kinnisvarabüroo maakleri Ave Klaseri sõnul jagus klientidel vaid häid sõnu: „Inimestele meeldis väga hoonete suurlinlik arhitektuur. Järve Tornid jäävad juba kaugelt silma ning kohati peeti lausa heas mõttes kohustuslikuks seal korterit omada.“

Klaseri sõnul olid ostjatest ca 25% investorid ja ülejäänud soetasid sinna omale kodu, kelle seas oli palju noori peresid, kes hindasid just kolme tuba, aga ka vaateid, mis on igas suunas lummavad. Lisaks oli ostjaskonna seas ka enam vanemaid inimesi, kes müüsid eramu või majaosa linnast väljas ja kolisid mugavustele lähemale.

Järve Tornid asuvad aadressil Järve 2 ning koosnevad 18- ja 19-korruselisest tornidest, mille seob omavahel ühtseks tervikuks madalam äri- ja kaubanduspindade blokk.

Compare Listings