Your search results

Ehedast ilust ja põnevatest avastustest kantud Luxum by Uus Maa kliendiõhtu

Posted by UusMaaPluss on märts 25, 2023
| 0
Ehedast ilust ja põnevatest avastustest kantud Luxum by Uus Maa kliendiõhtu

Kui eelmine luksuskinnisvara butiikbüroo Luxum by Uus Maa kliendiõhtu toimus põnevas Hearts Fine Jewellery teemantisalongis, siis sel korral kutsusime meie püsikliendid stiilsesse Treimanni disaini- ja mööblisalongi, et nautida üheskoos meeldivat õhtut kaunis ja avastusterohkes keskkonnas. 

Treimann Mööbel & Disain on sündinud kirest mööbli ja sisekujunduse vastu. Tegemist on pere-ettevõttega, kuhu on koondatud erinevate põlvkondade teadmised ja kogemused mööbli tootmisest ja müügist. Nende tootevalikus on parima kvaliteedi, moodsa disaini ja mõistliku hinnaga tooted Euroopa südamest. Lisaks mööblile on salongis pidevalt täienev valgustite ja aksessuaaride valik, nii Eesti kui Euroopa kunstnike loomingust.  

Olime õhtu käigus ümbritsetud kaunist kunstist, erakordsest disainist ja suurepärastest inimestest. Meie säravad maaklerid, Lii Salusaar ja Kairi Vanem, andsid ülevaate Luxumi kõige värskematest kinnisvarapärlitest ning Treimann tutvustas oma põnevat tootevalikut. Lisaks üllatas Veinisõber meid võrratu šampanjaga ja õhtu käigus loositi välja imelised auhinnad nii Treimanni kui Maro Candles poolt! 

Treimanni salongis ringi jalutades oli võimalik tutvuda parima osaga disainimaailmast,  leida inspiratsiooni oma unistuste kodusisustamiseks ja nautida üksteise põnevat seltskonda. Kokkuvõtteks oli õhtu kantud soojusest, toredatest ja meeldejäävadest vestlustest ning avastusest. Luxumi tiim jääb põnevusega kavandama juba järgmiseid meeleolukaid kliendiõhtuid!   

LUXUM by Uus Maa

Compare Listings