Your search results

Algab büroopindade väljaüürimine südalinna uues pikupüüdvas kõrghoones Maakri HUB

Posted by UusMaaPluss on mai 19, 2021
| 0

Uus Maa Ärikinnisvara OÜ alustas koostööd Fausto Capital OÜ-ga Tallinnas Maakri 23a, endise Postimehe Maja, väljaüürimiseks. Hoone rekonstrueeritakse täielikult ning modernsed ja stiilse siseviimistlusega A-klassi bürood valmivad juba 2022. aasta suveks.

Südalinna suurepärases piirkonnas saab endine Postimehe maja täiesti uue sisu ja välimuse, mille tulemusena sünnib 17-korruseline moodne büroohoone Maakri HUB. Üüriläbirääkimised on alanud ja peagi alustatakse ehitustegevust.

Hoone fassaad saab pilkupüüdva välimuse, siseviimistlus tuleb inspireeriv ja kvaliteetne ning rajatakse ka tänapäevased tehnosüsteemid, tänu millele muudetakse maja keskkonnasäästlikuks. Hoone kõrgemale osale lisanduvad kolm uut klaasfassaadiga korrust ja katuseterrass.

Maakri HUB esimesele korrusele tulevad konverentsiruumid, hubased klaasfassaadidega kohvikud ja restoran ning roheline valgusküllane sisehoov, mis elustab tornmajade piirkonna seltsielu.

 

Väiksemad kulud

Maakri HUB arendava Fausti Capitali juhatuse liikme Sven Mihailovi sõnul oodatakse üürnikeks ettevõtteid, kes soovivad oma töötajatele pakkuda elu kesklinna tuiksoonel, samas asuda väikese liiklusega modernsel tänaval esmaklassilises büroohoones.

„Maakri HUB hakkab pakkuma konkurentsi Maakri tänava uutele naabermajadele ja teistele A-kategooria kesklinna hoonetele ning saab seda teha pisut soodsamate üürihindadega, kuna maja tugev vundament, konstruktsioonid jms. säilitati,“ ütles Mihhailov.

„Kuna majja tulevad konverentsiruumid, pole üürnikul tarvis neid oma büroosse paigutada, mis aitab samuti kulusid vähendada. Ka autode parkimine on koostöös Europarklatega lahendatud selliselt, et Maakri HUB üürnikele kehtivad soodsamad hinnad. Erinevalt turul levinud praktikast pakume üürnikele võimalust ka kõrvalkulud fikseerida,“ loetles Mihailov veel hoone eeliseid.

Arendaja poolt on välja töötatud ka kolm eripalgelist ja kõrge kvaliteediga siseviimistluspaketti. Büroode ruumilahendus ehitatakse vastavalt iga üürniku vajadustele.

 

Nõudlus uute pindade vastu kõrge

Uus Maa Ärikinnisvara OÜ maaklerid Aira Veelmaa ja Artur Trubatšov, kes büroopindade vahendamisega tegelevad, kinnitavad, et nõudlust südalinna büroopindade vastu on.

“Paljudele on üllatav, et sel aastal südalinnas valmivad uued büroohooned on suures osas üürnikega täidetud juba enne ehitustööde lõppu,“ tõdes Veelmaa. “Ettevõtted väärtustavad modernset, töötajate jaoks mugavat töökeskkonda ning südalinn, mis on endiselt Tallinna ärielu keskus, on jätkuvalt populaarne. Nn koroona-aja lõppedes huvi uute pindade vastu pigem kasvab,“ usub Veelmaa.

Maakri Maakri HUB on vääriline täiendus Tallinna kõrghoonete piirkonnale ning toob city’sse lisaks ca 9500m2 äripinda. Võrdselt mugav ligipääs kõigist linnaosadest, käeulatuses piiramatu valik erinevaid restorane, parimad hotellid, kauplused ja vaba aja veetmise võimalused – see on põhjus, miks eelistada just südalinna büroohoonet.

Hoone arendaja on Fausto Capital, mis on tuntust kogunud vanade hoonete rekonstrueerimisega, mille suurepäraseks näiteks on unikaalne vastvalminud Fahle Park, samuti mõned aastad tagasi rekonstrueeritud Kompassi Maja Tartu maanteel.

 

Lisainformatsioon

Aira Veelmaa

Uus Maa Ärikinnisvara kutseline maakler
aira.veelmaa@uusmaa.ee
+372 5689 3166

Artur Trubatšov

Uus Maa Ärikinnisvara maakler
artur.trubatsov@uusmaa.ee
+372 56 568 080

Compare Listings