Your search results

A milleks mulle maaklerit vaja?

Posted by UusMaaPluss on juuni 16, 2020
| 0

A milleks mulle maaklerit vaja? - Uus Maa Kinnisvarabüroo

 

Hea maakler ei ole enam ammu see, kes paneb lihtsalt kuulutuse üles ja jääb õnnele lootma. Siin on mõned mõtted, milles hea maakler Sulle kogu müügiprotsessi käigus toeks olla saab.

On neutraalne vahelüli

Kodu ostmine ja müümine on tõenäoliselt kõige vastutusrikkam ja emotsionaalsem rahaline otsus. Sinu isiklik maakler on Sinu kõrval kogu protsessi vältel ning aitab läbi rääkida parima diili.

Tunneb piirkondlikku turgu

Sinu isiklik maakler tunneb oma tegevuspiirkonda ning oskab Sulle une pealt loetleda piirkonna head ja vead. Samuti teab ta mis on parasjagu pakkumises ja mis hinnaga on tehinguid tehtud.

Määrab õige hinna

Hind on oluline! Ülehinnatud kodu võib olla müügis kuude kaupa. Müüja on pettunud nii müügiperioodi pikkuse kui selle üle, et peab samal ajal ka kommunaalkulusid maksma. Ning kui ostja vajab laenu, ei anna pangad lisafinantseeringut kui eksperthinnangu järgne väärtus ei vasta ootustele. Vahet pole, kas oled müüja või ostja, Sinu isiklik maakler koos analüütiku ja kutselise hindajaga oskab nõustada kinnisvara õige hinna osas.

Teab kuidas ostjaid leida

Kinnisvara nähtavaks tegemiseks ei piisa vaid kuulutuse riputamisest portaalidesse ja plakati panekust aknale. Sinu isiklik maakler saab Sinu kodu teha nähtavaks tuhandetele potensiaalsetele ostjatele läbi enda müügivõrkustiku, kuhu kuulub sadu teisi (sh ka teiste büroode) maaklereid. Lisaks on igal maakleril omad nipid kuidas rohkemate potentsiaalsete ostjateni jõuda!

Tunneb kinnisvarajuriidikat

Kellel on aega läbi lugeda ning ettevalmistada kõik dokumendid tehinguks kus vastutus määramatu, summad suured ja terminid võõrad? Seda teeb Sinu isiklik maakler koos kinnisvarajuristiga, tagades kõigi dokumentide juriidilise korrektsuse.

Tuunib Su kodu müüvamaks

Kuidas müüdavat või üüritavat kinnisvara atraktiivsemaks muuta? Teinekord piisab põhjalikust koristusest. Mõnikord aga on vaja kõrvalseisja neutraalset pilku, et ära tunda kohad, mis vajavad pisut tuuningut. Sinu isiklik maakler oskab anda sellekohast nõu.

Sinu jaoks olemas ka peale tehingut

Sinu isiklik maakler on Sinu jaoks olemas ka peale tehingut. Isegi kui tahad lihtsalt küsida mis värvi värvida seinad enda uues kodus.

Heidi Kivirand, Uus Maa Maakri Kinnisvarabüroo nooremmaakler

Compare Listings