Your search results

Üüriturg on Haapsalus endiselt aktiivne

Posted by UusMaaPluss on mai 10, 2011
| 0

September oli ostu-müügitehingute poolest stabiilne kuu, nagu on lugeda Uus Maa Kinnisvarabüroo ülevaatest Eesti kinnisvaraturu kohta. Rahunes ka augustis tuurid üles võtnud üüriturg.

Maa-ameti andmeil tehti üle Eesti kokku 3076 kinnisvara ostu-müügitehingut, mis on 2,2 protsenti rohkem kui augustis ning 61,6% enam kui jaanuaris. Möödunud aasta septembris toimus 2812 kinnisvara ostu-müügitehingut, mis tähendab, et aastases võrdluses kerkis tehingute arv 9,4 protsenti.

Septembris müüdi Eestis kinnisvara kokku 147 miljoni euro eest, mis on ca 0,1 protsenti augustist enam. Aasta lõikes on tegu senini teise tulemusega.

Swedbanki erakliendi finantseerimise divisjoni direktori Andres Tukki hinnangul ei ole tarbijal vaatamata üldisele töötuse vähenemisele ja palkade kasvule kindlustunnet ning see hoiab laenuturu mõõdukal tasemel.

Maa-ameti andmeil toimus kinnisvara ostu-müügitehinguid Haapsalus 14, mida on 3 võrra augustist vähem.

Uus Maa Kinnisvarabüroo analüütiku Risto Vähi ülevaade Haapsalu kohta ütleb, et siinne kinnisvaraturg septembris langes, olles siiski aasta keskmisest paremas positsioonis. Link artiklile on siin.

 

Compare Listings