Your search results

Uus Maa laieneb: avati Arena frantsiisbüroo

Posted by UusMaaPluss on mai 3, 2021
| 0

Viimastel aastatel hoogsalt laienenud Uus Maa Kinnisvarabüroo perekonnaga liitus taas uus liige. 1. maist alustas tegevust Uus Maa Arena frantsiisbüroo.

Arena kinnisvarabüroo asutati 2016. aasta sügisel abikaasade Eno ja Sandra Juuli poolt ning tegutses esialgu Re/Maxi kaubamärgi alt. Büroos töötab tänasel päeval koos asutajatega 11 inimest. Peamiselt keskendutakse elukondliku kinnisvara müügile ja üürile Tallinnas, kuid portfellis leidub ka objekte mujal Eestis ning ka äripindu.

„Oleme oma tegutsemisaja esimese viie aastaga tehinguni aidanud viia enam kui 700 objekti ning osalenud rohkem kui 2500 maja ja korteri hinnastamisel,“ sõnas Uus Maa Arena juhatuse liige Eno Juul. „Pärast viite aastat töötamist leidsime, et edasiseks arenguks oleks vaja uut hingamist ja otsustasime liituda kinnisvaravaldkonna Eesti tuntuima kaubamärgiga. Uus Maa Arena jätkab oma tegevust senisel aadressil ning meil on tööl samad inimesed.“

Uus Maa kinnisvarakontserni laienemine jätkub ka lähiaastatel. „Uus Maa on viimaste aastate jooksul teinud läbi suure kasvu. Meist on saanud turu vaieldamatu liider nii kinnisvaravahenduses kui -hindamises, kommenteerib Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse esimees Jaanus Laugus. „Frantsiiside osas näeme veel laienemispotentsiaali, et veelgi enam oma klientidele lähemal olla. Lähiperspektiivis plaanime avada maaklerbüroo veel Tallinnas Haaberstis. Samuti otsime võimalusi ning pädevat koostööpartnerit avamaks frantsiisbürood Nõmmel, Viimsis ja Lasnamäel.“

Lauguse sõnul on Uus Maa tugevusteks on hea maine ja usaldusväärsus. Selle tagavad põhjalik majasisene väljaõpe uutele tulijatele ning järjepidev töö teenuste kvaliteedi tõstmisel ja arendamisel.

Uus Maa Arena kontor asub Tallinnas Hallivanamehe 4 (Eesti Loto maja), neljandal korrusel.

Compare Listings